Referencer fra tidligere klienter

Allerede efter 1 behandling spiste jeg langt mindre, og er begyndt at tabe mig

Susan Elvekjær

Fantastisk behagelig måde at blive styrket i min motivation for at tabe mig.

Hanne Vendelbo

Kære Michael.

Ja.. jeg fatter det faktisk ikke helt, men faktum er, at efter 2 besøg hos dig er mine smerter mere end halveret og jeg har mere ro inden i, ufatteligt. Men STOR TAK!! Vi ses

Christine W

Efter 2 behandlinger for overspisning spiser jeg langt mindre. Jeg har meget lettere ved at sige nej tak og har sket ikke lyst til at tømme fadet, når alle andre har spist hvad de vil.

Lars Peter Ravnsø Andersen

Hvad vil jeg anbefale ved Bisling MotivationsTerapi.
= ALT… og kan du så komme afsted og få en tid.
Han ændre dit liv på 6 timer.

Husk hvis du skal hypnotiseres så få en til at køre dig hjem bagefter.
Så afslappet og “lever i nuet” at du bliver farlig i trafikken et par timer efterfølgende.
Det skræmmende effektivt og det holder.

Thomas Andersen

Hej Michael.

Min mand og jeg var nede ved dig d. 14-11-2016 for at få et rygestop.

Jeg vil bare nævne, at det stadig er en stor succeshistorie.

Vi er stadig røgfri og du har formået at fjerne trangen hvilket nok har været det vigtigste.

Vi vil bare sige pænt tak for hjælpen.

Linda og Kurt

He really did a great job on installing my new life style. Had tried for a long time to crack the code, but not until now do I have the tools to succeed.

Veravan Prachoommark

Hej Michael.

Vil lige give dig lidt feedback på dit fine eksperiment i Ganløse. Det var mig der havde en whiplash fra 1988, og hvor du hurtigt gav mig en demo med din teknik. Nu er der gået knap 2 måneder, og jeg har stort set ikke mærket noget til mine gener – Jeg er imponeret. Jeg har tidligere fået forebyggende massage hver uge for at holde generne nede på et tåleligt niveau. Nu får jeg massage hver anden uge – og det er ren og skær velvære, for der er ingen problemer i nakke og skulderregion mere.

Lars Henrik Hansen

Hej Michael

Det er nu ca. 3 måneder siden jeg var ved dig for, at komme af med min nåle skræk, og efter alt jeg har været igennem siden da, må det nu være på tide, at jeg sender dig lidt feedback!

Jeg har grundet forskellig sygdom været meget indlagt på hospitalet igennem det seneste års tid. Derfor har jeg set en masse nåle, fået taget en masse forskellige slags blodprøver og ligget en del med drop, UDEN en eneste gang at gå i panik!

Jeg er dig så evigt taknemmelig for de redskaber, du har givet mig med på min vej gennem livet! At kunne udføre selvhypnose, når svære problemer kommer tæt på, har været fantastisk. Jeg føler mig i den grad stærkere som menneske, og jeg har lært at finde min egen styrke frem når jeg skal stikkes!

Du har ikke kun hjulpet mig af med min nåleskræk, men også hjulpet mig til, at forstå og finde fred med nogle ting der er sket i min fortid.

Martin S

Hej Michael

Tak for en behagelig konsultation med hypnose til min datter sidste tirsdag. Det er bare gået så godt for hende. De første par dage kunne hun ikke rigtig mærke forskel, men så er det kommet stille og roligt.

I dag har hun været utrolig glad, hun kan virkelig mærke en forskel, som hun siger: “Jeg snakker hele tiden” og det er i skolen. Det er simpelthen fantastisk. Vi er lige så overraskede som vi er glade.

Hendes storesøster, som jo har haft og stadig har lidt af det, er meget imponeret, og hun vil også rigtig gerne have en tid hos dig.

Sofia

Lige siden min datter var 1,5 år har hun været panisk angst for dyr, især hunde. Vi har løbende søgt at eksponere hende for dyr hos familie og venner men har altid måtte køre igen med en grædende pige.. I sommers hørte vi om Bisling motivationsterapi og besluttede os for at prøve det af. Da hun tilmed er meget genert og bange for fremmede deltog vi i sessionen hos Michael.

Det var helt vildt at se hvordan en tillid på få minutter blev skabt og at vi som forældre var unødvendige 😉 Michael stillede et hav af spørgsmål og fortalte hende en historie og hun var 100% på. Det havde vi aldrig set før! Få dage efter opsøgte hun selv hunde i skolen og en uge efter kunne vi komme på besøg hos familie og venner med hunde, hvor hun slappede af i hundens selskab. I denne weekend (ca. 1,5 måned efter) har vi passet en hund 🙂 hvad der er sket forstår vi ikke! Min datter beskriver Michael som en vældig sød mand, der har slugt en magisk sommerfugl! 😉

Tak Michael for fuldstændigt at have fjernet den irrationelle angst hun havde! Vi giver vores varmeste anbefalinger 🙂

Trine Kostechy

Kære Michael,

Som lovet sender jeg dig lige en tilbagemelding på mit besøg hos dig i december 2016. Tusind tak for en fantastisk oplevelse med hypnose. Wow, dét du kan er jo SÅ værdifuldt! Jeg havde aldrig drømt om, at hypnose kunne være så effektiv.

Jeg havde i en lang periode været meget bekymret for min søns fremtid. Til trods for at han faktisk klarede sig fint, så var jeg stadig meget bekymret og havde svært ved at slippe mine mange dårlige tanker. Som vi talte om, så var jeg ‘overbekymret’, og bekymringen havde sat sig som en indgroet vane for mig.

Via hypnosen har du hjulpet mig så meget, og du har fjernet min ‘overbekymrethed’ og den usikkerhed, som havde hobet sig op. Jeg føler mig mentalt lettere end nogensinde før, og det er som om jeg ser alt klart igen. Jeg har sluppet alle mine bekymringer omkring min søn og hans fremtid. Jeg ser ham nu som han er. Hypnosen var så fantastisk, forunderlig og så effektivt. Det har givet mig så meget, og alt den positive energi breder sig som ringe i vandet. Stor tak for din hjælp. De allerbedste hilsner fra Lise

Lise

Kære Michael.

Som lovet kommer her en opdatering på hvordan tiden har været efter mit sidste besøg ved dig.

På tirsdag er det 12 uger siden at jeg besøgte dig første gang, hvilket betyder, at på tirsdag er det 12 uger siden at jeg røg for sidste gang. Efter mange rygestopforsøg, er det med stor lettelse, at jeg kan fortælle at cigaretter er et overstået kapitel i mit liv! Samtidig vil jeg sige at rygestop via Motivationsterapi, har lettet vejen til et endeligt rygestop betydeligt.

Som du ved, havde jeg behov for en opfølgende behandling for at fastholde rygestoppet. Den sidste behandling rørte mig dybt, og har efterfølgende ændret hele min selvopfattelse i en positiv retning, samtidig har en følelse af glæde og ro bredt sig i mit sind. Dette var en gevinst samt en oplevelse jeg ikke havde forventet at få i forbindelse med et rygestop, og en følgevirkning som jeg er meget taknemlig for.

Din person, samt de omgivelser du driver din praksis fra, emmer af tryghed, tillid og ro. Samtidig er du meget professionel, hvilket medfører at man som klient føler sig i gode og trygge hænder. Behandlingerne ved dig har givet mig meget mere end et sundere liv, og alt efter hvad fremtiden bringer, vil jeg bestemt ikke udelukke, at jeg vil anvende dine kompetencer senere i livet – forhåbentlig bare aldrig i forbindelse med rygestop igen.

Jørgen Larsen

Hej Michael.

Den 13. marts 2017 cyklede jeg ud til Michael, fordi jeg af flere havde fået at vide, at jeg ændrede personlighed i 3-års-alderen, og at “det sad i kroppen”. Jeg havde en tro på, at Michael kunne løfte sløret for, hvad det var, så jeg kunne arbejde videre med den påvirkning. Og jeg skal love for at det har givet pote! I hypnosen blev jeg ført tilbage til 3 steder i min barndom. To uden direkte interesse og tilbage til min tidlige barndom, hvor jeg havde en traumatisk oplevelse.

Efter at have “behandlet” oplevelsen, blev jeg ført tilbage til de to andre oplevelser, og jeg skal love for, at der var sket noget. Den ene oplevelse var, hvor lyset skinnede almindeligt ind ad vinduet på mig. Min oplevelse var nu, at et nærmest guddommeligt lys strømmede mig i møde og næsten væltede mig omkuld. Den anden, hvor jeg stod passiv og betragtede nogle børn lege, som jeg nu oplevede, at jeg nærmest hoppede af fryd og glæde for at være med i legen. Sikke en forskel! Det var helt utroligt.

MEN ikke nok med det. Siden er der også sket forandringer. Da jeg cyklede hjem, var det helt store smil på læberne og jeg følte en enorm lethed i hele kroppen – en lettelse som varede i adskillige dage. Og det har fulgt mig. Ikke så markant mere, men jeg oplever, at der er situationer i mit liv, hvor det hele glider meget lettere. Situationer, hvor jeg – uden at spekulere – reagerer anderledes og fra “hjertet” – som om det er den ægte mig, og at den traumatiske hændelse i barndommen havde lagt et åg på mine skuldrer og holdt mig tilbage, så situationerne blev sværere at være i og agere i. Det er helt fantastisk. Livet flyder lettere. Stor tak til dig Michael, for hjælp på min vej. Jeg vil helt sikkert ikke tøve med at komme igen eller for den sags skyld at anbefale dig til andre.

Charlotte